П`ятниця, 29.03.2024, 14:55

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Block title
Пошук
логін
пароль

Головна » 2018 » Січень » 30 » Новини "СІЧЕНЬ 2018р."
11:25
Новини "СІЧЕНЬ 2018р."

СІЧЕНЬ 2018 РІК

***************************************************

з 07 грудня по 02 січня учениці групи 2 та групи 33 з професії «Кравець» брали участь в зйомках серії телесюжетів Hand Made. Christmas. New Year ( майстер-класи) для показу телекомпанією «Вектор».

04 січня була проведена педагогічна рада, на якій були заслухані питання виховної та позаурочної роботи:

- Аналіз стану виховної та профілактичної роботи в І семестрі 2016/2017навчальному році.

-   Впровадження інноваційних технологій у виховний процес ліцею.

15 січня  учні групи 21 підготували та провели профілактичну ранкову лінійку на тему «Без правової культури немає правової держави» з використанням мультимедійної презентації.

 16 січня для учнів, які мешкають в гуртожитку, була проведена зустріч із лікарем-наркологом Даниленко С.В.

 

22 січня керівник гуртка Кузнєцова Н.В.  підготувала та провела тематичну ранкову лінійку до Дня Соборності України «Сторінками історії українського народу» з використанням мультимедійної презентації.

В бібліотеці ліцею була підготовлена виставка літератури до Дня Соборності України «Україна – соборна держава», в групах були проведені тематичні бесіди.

23 січня для учнів, які мешкають в гуртожитку, інструктором з організації масової роботи Солониною Є.О. та лікарем-епідеміологом Дмитрусенком П.П. була проведена бесіда на тему «Здоровий спосіб життя».

 24 січня учні, які мешкають в гуртожитку, взяли участь у майстер-класі по виготовленню японських іграшок «Темарі» (вишивання на кульках), який проводився в міському центрі молоді.

24 січня педагогічні працівники  ліцею прийняли участь  у обласній науково-методичній Інтернет-конференції керівних та педагогічних працівників ПТНЗ, НМЦ ПТО у Харківській області на тему: «Формування ключових компетентностей випускника ПТНЗ»

25 січня учні, які мешкають в гуртожитку, взяли участь у святкуванні Дня студента в міському центрі молоді.

25 січня педагогічні працівники  ліцею прийняли участь  у обласній науково-методичній Інтернет-конференції керівних та педагогічних працівників ПТНЗ, НМЦ ПТО у Харківській області на тему: «Формування ключових компетентностей випускника ПТНЗ»

25 січня відбулася державна кваліфкаційна атестація учнів групи №1 за спеціальністю «Секретар керівника (установи, підприємства, організації)»  та  учнів групи №4 за спеціальністю «Електрозварник ручного зварювання. Рихтувальник  кузовів»

25 січня був проведений урочистостей захід з нагоди закінчення нашого навчального закладу та вручення документів про освіту учням груп № 1 з професії «Оператор комп’ютерного набору, секретар керівника (організації, підприємства, установи)» та №4 з професії «Електрозварник ручного зварювання, рихтувальник кузовів» .

Дипломи з відзнакою отримало 3 учнів. Також були вручені  грамоти учням за сумлінне відношення до навчання, активну участь у позаурочному житті ліцею та гуртожитку.

29 січня  до Дня памяті Героїв Крут в актовій залі ліцею був проведений відео лекторій.

29 січня директор ліцею Гонтаренко І.М. та старший майстер Петченко Л.В. приймали участь у засіданні стипендіальної комісії ТОВ «ЛКМЗ»

30 січня  для учнів, які мешкають в гуртожитку, до Дня пам’яті жертв Голокосту бібліотекар міської центральної бібліотеки Александріна К.А. провела бібліоурок «Жертви Голокосту».

30 cічня старшим майстром Петченко Л.В. було проведено Школу молодого майстра на тему: «Критерії оцінки сучасного уроку виробничого навчання»

31 січня старший майстер Петченко Л.В. приймала участь у підборі робітничих місць з інженерно-технічними працівниками ТОВ «ЛКМЗ» для учнів з професії «Верстатник широкого профілю», які будуть проходити виробниче навчання на підприємств.

Переглядів: 589 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz