Субота, 20.04.2024, 13:42

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Block title
Пошук
логін
пароль

Головна » 2012 » Лютий » 1 » Новини "ЛЮТИЙ 2012 р."
01:08
Новини "ЛЮТИЙ 2012 р."

ЛЮТИЙ 2012 РІК

***************************

3 лютого учні групи 29 відвідали міський краєзнавчий музей.

 

6 та 7 лютого начальником ВКМСД Моспанюком Д.В. проведено профілактичні бесіди з учнями груп 26, 22, 2  про заборону паління на території навчального закладу та попередження вживання наркотичних речовин та злочинності серед підлітків.

 

6 лютого учні групи 30 (кл.керівник Кравченко С.І.) підготували та провели ранкову тематичну лінійку «Толерантне ставлення до всіх націй і народностей» з використанням мультимедійної  презентації.

 

13 лютого учні групи 20 (класний керівник Онацька І.В.) підготували та провели тематичну ранкову лінійку на тему «Підлітки. Злочини. Кара.»

 

14 лютого до Дня Святого Валентина учні групи 24 підготували та провели відкритий виховний захід та організували роботу святкової пошти.

 


15 лютого – учні, які мешкають в гуртожитку ліцею, відвідали кіносеанс в міському центрі молоді, який був присвячений Дню закоханих, переглядали кінофільм «Три метра над рівнем неба».

 

20 лютого методистом Кузнецовою Н.В. та викладачем Онишко І.В. була підготовлена тематична ранкова лінійка до Масляного тижня.

 

21 лютого в ліцеї відбулася зустріч учнів груп 27, 29, 25 із воїнами-інтернаціоналістами Мухою Валерієм Євгенійовичем та Гашковим Андрієм Валентиновичем з переглядом відеофільму «Афганістан. Остання війна імперії.»

Ведучі: Лагуткін Олексій, Ткач Ірина (група 29).

Захід підготовлений спільно з міським центром молоді.

 


21 лютого бібліотекар ліцею Тинчерова Л.П. разом з учнями групи 24 підготувала та провела тематичну ранкову лінійку «Мужай, прекрасна наша мова» до Дня рідної мови

 

22  лютого соціальний педагог Черниш Г.А. підготувала та провела ранкову тематичну лінійку на тему «Сучасні гендерні стереотипи» з використанням мультимедійних технологій

 

22 лютого в ліцеї проводився День правових знань. Були організовані зустрічі-бесіди учнів із спеціалістом МЦСССДМ Білошицькою Н.Б., лікарем-наркологом міської лікарні Черкай С.М. на тему «Попередження вживання наркотичних речовин та алкоголю», інспектором кримінально-виконавчої інспекції Вікторовою А.В. на тему «Кримінальна відповідальність неповнолітніх»

 


23 лютого до Дня захисника Вітчизни керівник фізвиховання Савін О.В. та викладач Гавричков М.В. підготували та провели конкурсні змагання «Нумо, хлопці», в якому взяли участь команди груп 20, 21, 22, 46.

        Перемогу отримали:

І місце – група 46,

ІІ місце – група 21,

ІІІ місце – група 20.

Переможці та учасники свята отримали грамоти та солодкі призи.

 


27 лютого учні групи 29 (класний керівник Мазур Г.І., бібліотекар Тинчерова Л.П.) підготували та провели тематичну ранкову лінійку «Символи моєї держави»


Переглядів: 622 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz