П`ятниця, 19.04.2024, 19:45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Block title
Пошук
логін
пароль

Головна » 2017 » Квітень » 30 » Новини "Квітень 2017р."
18:49
Новини "Квітень 2017р."

КВІТЕНЬ 2017 РІК

*************************************

 

03 квітня методистом Часовською О.О. була проведена групова консультація для педагогічних працівників ліцею

03 квітня індивідуальні профілактичні бесіди з учнями ліцею провів інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Лозівського  відділу поліції Москалик М.С. 

03 квітня  учні, які мешкають в гуртожитку, відвідали міський центр молоді, де був проведений захід до Дня сміху.

04 квітня волонтери групи 4 підкопували посаджений восени на території міста ялівець в рамках   Дня благоустрою.

04 квітня була проведена профорієнтаційна робота в Домаській ЗОШ викладачем Гавричковим М.В та учнями ліцею, у формі бесіди з показом відеофільму про навчальний заклад.

05 квітня була проведена профорієнтаційна робота в Сахновщинському районі, керівником фізичного виховання Савіним О.В., майстром виробничого навчання Августовою І.Ф., викладачем Онацькою І.В. та учнями ліцею, у формі бесіди з показом відеофільму про навчальний заклад.

   

З 29 березня по 05 квітня методист Часовська О.О. взяла участь у Всеукраїнській науково-практична конференції (звітна) на тему: "Науково-методичне забезпечення професійно-технічної освіти" організованою НМЦ ПТО у Харківській області та Інститутом професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України

 

06 квітня учні ліцею прибирали закріплену територію міста в рамках акції «Чисте довкілля».

06 квітня для учнів, які мешкають в гуртожитку ліцею, спеціалісти міського центру молоді провели «Веселі змагання».

07 квітня учні групи 31 підготували та провели профілактичну ранкову лінійку на тему «Як діяти в разі насильства в сім`ї або жорстокого поводження з дітьми».

08 квітня колектив ліцею взяв участь у міському  Дні благоустрою, прибирали територію міського парку «Перемога» та білили дерева на території ліцею.

10 квітня учні групи 33 підготували та провели профілактичну ранкову лінійку на тему «Здоровий спосіб життя. Хто «за»?».

10 квітня колектив ліцею взяв участь у Ярмарку професій, який був організований обласним центром зайнятості та проходив у міському палаці культури.

   

11 квітня була проведена профорієнтаційна робота в Сахновщинському районі, керівником фізичного виховання Савіним О.В.,  старшим майстром Петченко Л.В. та учнями ліцею, у формі бесіди з показом відеофільму про навчальний заклад.

11 квітня учні групи 26 під час військово-польових зборів побували на екскурсії на місті дислокації батальна «Донбас».

11 квітня учні групи 26 взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів біля пам’ятного знаку в’язням концтаборів, замученим німецько-фашистськими загарбниками у м.Лозова у 1941-1943 роках з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів нацистських концтаборів.

12 квітня в учнів, які мешкають в гуртожитку, відбулася зустріч з істориком Карасюком М.П. «Шлях до зірок» до Всесвітнього дня авіації та космонавтики.

18 квітня учні групи 4 підготували та провели профілактичну ранкову лінійку на тему «Життя – це найдорожчий подарунок. (Попередження суїциду)» з використанням мультимедійної презентації.

20 квітня головний лікар обласного протитуберкульозного диспансеру №6 Кушнарьова І.О. провела відео лекцію  для учнів ліцею.

24 квітня учні групи 21  підготували та провели профілактичну ранкову лінійку на тему «Підлітки: злочин і кара» з використанням мультимедійної презентації.

 

26 квітня в ліцеї була проведена урочиста лінійка з нагоди 31-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції та показаний відеофільм.

Колектив ліцею взяв участь у мітингу-реквіємі з нагоди 31-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції,який пройшов 26 квітня у Сквері ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Для учнів, які мешкають в гуртожитку, бібліотекар Тинчерова Л.П. провела тематичний вечір «Роковини Чорнобильської катастрофи».

26 квітня учні, які мешкають в гуртожитку, взяли участь у тренінгу для громадських журналістів та активної молоді, який проводив тренер, експерт Чугуївської правозахисної групи з питань доступу до інформації Юрій Чумак.

26 квітня методист Часовська О.О. виступила з доповіддю на тему: «Майстер-клас як одна із форм професійного навчання педагогів» на вебінарі для заступників директорів з навчальної роботи, методистів за темою «Системний підхід до методичної роботи з педагогічними працівниками ПТНЗ» на базі НМЦ ПТО у Харківській області.

26 квітня викладач правознавства  Авраменко В.М. взяла участь у вебінарі для викладачів предмета «Правознавство» за темою „Особливості організації індивідуальної та групової роботи  учнів при вивченні правознавства” на базі НМЦ ПТО у Харківській області

28 квітня учні групи 27 під час військово-польових зборів побували на екскурсії на місті дислокації батальна «Донбас».

 

Переглядів: 842 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz